فروش سرور hp فروش سرور فروش سرور اچ پی

فروش سرور hp فروش سرور فروش سرور اچ پی

فروش سرور hp فروش سرور فروش سرور اچ پی

فروش سرور hp فروش سرور فروش سرور اچ پی

سرورهای کلاستر

سرورهای کلاستر ( قسمت دوم )

سرورهای کلاستر بیشتر برای برنامه هایی به کار میرود که مدت زمان زیادی را در حافظه می مانند و یاتعویض داده ی بیشتری را انجام می دهند که به آنها State Full Applications گفته می شود که می توان سرورهای بانک اطلاعاتی نظیر Microsoft SQL رانام برد

در کلاسترینگ سرورهاNode  نیز نامیده می شوند و همگی Node ها از یک سری برنامه و داده خاص ودیگر امکانات شبکه استفاده می کنند. لذا هر کدام از Node ها می توانند درخواستهای Client  را انجام دهند، تنظیم کردن Node که بتواند فعال یا غیر فعال باشد و برای موارد ضروری فعال شود در اختیار خود شماست.

برای مثال یک سرویس دهنده کلاستر ساده می تواند شامل دو Node باشد که هر دو باید ویندوز Server 2008 R2 , Microsoft SQL,Datacenter یا Enterprise  را در حالت اجرا داشته باشد و هر دو به NAS  ( محل ذخیره سازی متصل شده به شبکه ) دسترسی داشته باشند که اطلاعات مربوط به بانک داده را درون خودش ذخیره کرده است. یکی از Node ها باید فعال و دیگری باید غیر فعال باشد.

در حالت معمول Node فعال به صورت عادی به کار خود ادامه داده و به درخواست  Clientها پاسخ می دهند و اطلاعات را ارسال یا دریافت می کنند اما اگر Node فعال به هر دلیلی از سرویس خارج شد Node غیر فعال به سرعت از سرویس خارج شدن Node فعال را تشخیص می دهد و خود فعال می شود و به در خواست Client  ها رسیدگی می کند.

البته این روش ( Active/Passive )  یک مشکل عمده دارد و آن اینکه همیشه یکی از سرورها بیکار می باشد و تا زمانی که سرور اول از سرویس خارج نشود کاری انجام نمی دهد.

اما بسته به نوع برنامه می توان سرور کلاسترها را طوری طراحی  کرد که بتوانند کارهای مربوط به برنامه و وظایف را بین یکدیگر تقسیم کنند و بازدهی سرویس را بالا ببرند.

یک سرویس دهنده کلاستر جدای از Node های در حال اجرا، پروتکل و نام اختصاصی خود را دارد، بنابراین اگر سیستمی با خطا مواجه شود تغییر در عملکرد سرور برای آن Client  که درخواست خود را صادر کرده است احساس نمی شود و Client در خواست خود را به همان مقصد ارسال می کند، در چنین موقعی سرور غیر فعال در خواست را گرفته و رسیدگی می کند.

بنابراین کاهشی در کارایی و اجرای دستورالعمل ها وجود ندارد، نکته ای که باید در نظر داشت این است که نوع ویندوز هایی که کامپیوتر های یک کلاستر اجرا می کنند باید یکسان باشد.

در قسمت بعدی راجع به متعادل کردن بار شبکه   ( NLB  )  توضیح خواهیم داد .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی